vores historie

Fra stald til farmhouse

Den nuværende gård og udhuse blev bygget i 1927 og har en spændende historie bag sig. Der var køer i stalden og på de omkring liggende marker. I 2017 blev stalden renoveret og står nu som Lustrup Farmhouse, som ligger i det smukke landskab i udkanten af Ribe i Nationalparken Vadehavet. Gården har været i familien i over tredive år og to generationer.

Projekt Farmhouse

Renovering

 

Både Alex & Jeg (Janni) elskede at bo i England tæt på London, men vi havde i nogen tid drømt om at ændre vores livsstil, som ville give os en bedre balance mellem arbejde & familieliv. Vores datter var meget ung, og vi ønskede mere kvalitetstid som familie.  

 

Vi flyttede til Danmark lige før jul i 2017 for at begynde et nyt og spændende kapitel i vores liv, og det var begyndelsen på vores drømme for Lustrup Farmhouse.

 

Lustrup Farmhouse er nu vores hjem, og vi glæder os til at byde endnu flere gæster velkommen til vores farmhouse i den kommende tid. 

vores aftryk

Lad os gøre det miljømæssigt bæredygtigt

Fra begyndelsen vidste vi, at vi ønskede at minimere vores indvirkning på miljøet og gøre udviklingen så miljømæssigt bæredygtig som overhovedet muligt ved at bruge naturens ressourcer. Marken blev gravet op for jordvarme og slanger lagt ned.

drevet af

Solpaneler & jordvarme

Vi bevarede også meget af den oprindelige struktur i stalden, og samtidig installerede solpaneler til elektricitet og jordvarme som opvarmningskilde til vores under gulvvarmesystem. Derudover opfordrer vi alle vores gæster til at bruge vores genbrugsfaciliteter, som står beskrevet i informationsmappen.

Fra start til slut

 

Renovering af den gamle stald var udfordrende, men endelig var vi klar til at byde gæster velkommen. Så spændende! Vi har altid været inspireret af de smukke farmhouse i England og ønskede at inkludere noget af Alex's arv i ferielejlighederne; vi indrettede med møbler som vi havde taget med hjem fra England med ting, vi havde fundet lokalt.  Ved at kombinere 'old english' og dansk hygge har vi skabt en hyggelig og autentisk atmosfære, som vores gæster kan føle sig godt tilpas i og nyde med hinanden.

 

Vi byder nu gæster fra hele verden velkommen til Lustrup Farmhouse og stræber efter at gøre dette til et hjem væk fra hjemmet, hvor vores gæster kan slappe af, hygge sig og virkelig nyde kvalitetstid med familien, venner og dem som de har nær.

 

Tak for at I læser vores historie.

 

Janni, Alex, Ella Rose & Pudsey (vores søde sorte labrador).

101 m2 – sover 6

Familielejlighed

I vores ferielejligheder er der plads til alle

Uanset om I er et par, der søger et romantisk ophold eller venner, som skal hygge sig i hinandens selskab eller en familie, der ønsker kvalitetstid sammen, har vi den perfekte ferielejlighed til alle.  

 

Se vores lejligheder

62 m2 – sover 3

Parlejlighed