Vores historie

Det, der startede med en drøm om at skabe vores eget unikke sted for folk, der vil nyde livet, roen og hinanden, har udviklet sig til Lustrup Farmhouse. Et smukt og fredfyldt sted omgivet af mark, sø, skov - og med spændende attraktioner et stenkast væk.

Bygget i 1927

Lustrup Farmhouse har været i familiens eje i over 25 år. Og det laver vi ikke om på.

En ny generation i familien fører historien videre – i et kapitel der nu hedder Lustrup Farmhouse.
Den smukke by Lustrup ligger tæt på Ribe. Kun 5 minutters gang fra det populære Ribe Vikinge Center og en 15 minutters cykeltur fra midtbyens gamle kvarterer.

Fra at være en arbejdsgård med rødder tilbage til 1927, er Lustrup Farmhouse i dag en feriedestination med lyse og lækre luksus-lejligheder.

"Et roligt sted omgivet af smuk natur"

Lejligheder  

Design og stil er en vigtig del af de 6 ferielejligheder – og vores passion og personlige touch for indretning er med til at understøtte den rustikke charme ved Lustrup Farmhouse.

Da Lustrup Farmhouse også er vores hjem, har det været vigtigt for os at bevare mange af de originale features fra den gamle lade. På den måde har vi kunnet skabe en varm og venlig atmosfære, der favner vores gæster og bidrager til den særlige oplevelse, det er at holde ferie i Lustrup Farmhouse.

Med rødder i både Danmark og England bringer vi det bedste fra to verdener til Lustrup Farmhouse, og vi glæder os til at se dig.

Book dit ophold

Minimum booking af 2 nætter fra September 2019 til Juni 2020.

Minimum booking af 3 nætter i Juli & August 2020. 

 

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt