Ferie, ro og luksus
i smukke omgivelser – i Lustrup tæt på Ribe

Den perfekte ferie

Lustrup Farmhouse blev bygget i 1927 og fungerede dengang som en arbejdsgård. I dag står gården smukt og nænsomt renoveret med 6 lyse luksus-ferielejligheder, der indbyder til ferie og ro i de skønneste omgivelser på landet. Der er højt til himlen og udsigt til mark, sø og skov.

Det fredfyldte retreat inviterer til både afslapning, vandreture og cykelture, mens den gamle bydel i Ribe, sammen med Nationalpark Vadehavet, byder på masser af spændende attraktioner.

Unikt pris tilbud til vores gæster - klik book dit ophold.

 

Attraktioner i nærheden

Danmarks ældste by, Ribe, har masser at byde på: Du kan opleve alt fra den prominente domkirke, museer og kunst, guidede ture og offentlige byvandringer til butikker, caféer, restauranter, spændende events og familieaktiviteter. Alt sammen med Nationalpark Vadehavet som en smuk kulisse i baggrunden.

Omgivet af natur

Hvor end du kigger hen, er du omgivet af den skønneste natur. Himlens fugle, havets brusen og revler der rejser sig i horisonten. Uanset vejr og vind er Nationalpark Vadehavet en autentisk oplevelse. Guidede ture kan bookes.

Be Happy Pass - ferie med børn

Hvis du overnatter i Ribe har du mulighed for at få udleveret et Be Happy Pass fordelskort på dit overnatningssted. Med et Be Happy Pass, opnår du en lang række fordele på mange sjove børne-oplevelser i Legoland Billund Resort, samt 10% rabat på udvalgte restauranter.

Med dit Be Happy Pass opnår du enten kontant rabat eller får udleveret en gave. Du skal blot fremvise dit Be Happy Pass ved attraktionen eller opgive den Be Happy Pass rabatkode, som er oplyst i fordelskortet, i forbindelse med de oplevelser du booker online.

Book dit ophold

TILBUD: Book 5 nætter og betal for 4 eller book 6 nætter eller mere med 10% rabat af samlet pris.

Minimum booking af 2 nætter indtil April 2019.
Minimum booking af 3 nætter fra April - September 2019.

 

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt