Attraktioner tæt på Lustrup Farmhouse

Danmarks ældste by, Ribe, har masser at byde på: Du kan opleve alt fra den prominente domkirke, museer og kunst, guidede ture og offentlige byvandringer til butikker, caféer, restauranter, spændende events og familieaktiviteter. Alt sammen med Nationalpark Vadehavet som en smuk kulisse i baggrunden.

 

Besøg Ribe

Danmarks ældste by, Ribe, har masser at byde på - alt fra den prominente domkirke, museer og kunst, guidede ture og offentlige byvandringer til butikker, caféer, restauranter, spændende events og familieaktiviteter. Nyd den hyggelige atmosfære i den gamle by, god mad og dens interssante historie. En Ribe guide kan bookes hvilket er en dejlig gåtur rundt i Ribes smukke gamle gader.

 

Besøg det lokale
Ribe VikingeCenter

Rejs 1000 år tilbage i tiden til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mød de gamle danere og oplev stemningen i de rekonstruerede autentiske miljøer. Ribe VikingeCenter - her har man rekonstrueret og levendegjort vikingetidens Ribe i fuld skala - så alle sanser kommer i brug. En sjov dag med familien og kun 5 minutters gang fra Lustrup Farmhouse.

Besøg 
Vadehavscentret

VADEHAVSCENTRET ligger lige ved Vadehavet, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark. Det er et enestående naturområde i Danmark, som blev udnævnt til Nationalpark i 2010. Men Vadehavet er ikke kun unikt i Danmark - det har status som Verdensarv. Samlet strækker vaderne sig 500 km langs den danske, tyske og hollandske kyst. Det dynamiske landskab, den biologiske rigdom og de mange trækfugle gør området til noget helt enestående.

 

Rømø Strand 

Rømø strand er en af europas bedste strande og skabt af sammenblæst sand så fint, at det minder om bittesmå diamanter. På Rømø står solen rødmende op over Vadehavet, efter en nats dans med månen i en romantisk og unik natur. Rømø er livskvalitet, frihed og autentisk ferieliv for familier, singler eller par. Velvære og wellness for krop og sjæl og et paradis for entusiaster inden for vindsport, der kan føle sig ét med naturens egen rå kraft med sejl eller drage.

Tirpitz - Bunker Museum

Det nye BIG-tegnede museum i Blåvand rummer arkitektur, oplevelser og fortællinger i verdensklasse. Skjult under de karakteristiske vestjyske sandbanker ligger det splinternye museum, Tirpitz.

Det nye museum er udtænkt, bygget og udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. TIRPITZ skærer sig ind i landskabet og skaber en sammenhæng mellem det naturskabte og det kunstigt konstruerede. I modsætning til den tunge og invasive cementblok, der udgjorde den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”, er den nye konstruktion åben og integreret i landskabet.

 

Besøg LEGOLAND

Legoland ® Billund Resort er Danmarks mest berømte og populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre. Mere end 50 spændende forlystelser og masser af sjove events venter dig og familen. 

Besøg LEGO House

LEGO® House er et nyt oplevelseshus. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre til den ultimative LEGO oplevelse. 
LEGO House er en helt ny LEGO bygning i Billund og kaldes også for ”Home of the Brick”. Det var her i Billund, LEGO klodsen blev opfundet, og eventyret startede. LEGO House giver både børn og voksne masser af muligheder for at kombinere klodser og kreativitet i sjove aktiviteter. Du er hermed inviteret indenfor til den ultimative legeaftale.

Besøg Park & Mini ZOO

Vi er en lille hyggelig zoologisk have med mange klappedyr. Geder, kaniner, heste, grise, æsler og marsvin samt en lang række af eksotiske dyr. Vi har bla. kænguruer, kameler, zebraer, struds, los og mange forskellige aber.

Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark, hvor man kan se hvide løver og røde kæmpekænguruer.

  • 400 dyr
  • Børnevenligt
  • Gratis trækvogne
  • Medbragt mad og drikke må gerne nydes i parken og i cafeteriet
  • Legepladser
  • Hunde tilladt i snor
  • Åbent hele året
  • Slangefremvisning
  • Ponyridning

Besøg Ribe Golfklub

Ribe Golf Klub er smukt beliggende 8 km sydøst for Ribe. Ribe er Danmarks ældste by med en enestående atmosfære. Naturens eget layout er udnyttet bl.a. er fairwaybunkeren på 18. hul et naturligt ”læhul” i skrænten, hvor markens dyr tidligere søgte læ for vestenvinden.

Vi råder over en velplejet 18 hullers golfbane i et let kuperet terræn, hvor både skove, søer, kløfter og vandløb kommer i spil, en 6 hullers Pay & Play bane, træningsfaciliteter samt et renoveret klubhus med moderne badefaciliteter og selvbetjeningskøkken. Endvidere er der en dejlig stor terrasse med solide borde og stole.

Restauranter og caféer

Efter en lang dag med mange nye indtryk, tilbyder Ribe et stort udvalg af gode restauranter og hyggelige caféer med hver deres speciale og udvalg af menu. Der er altid plads, hvis man er i humør til bare en kop kaffe, en let frokost eller en romantisk middag.  

Be Happy Pass - ferie med børn

Hvis du overnatter i Ribe har du mulighed for at få udleveret et Be Happy Pass fordelskort på dit overnatningssted. Med et Be Happy Pass, opnår du en lang række fordele på mange sjove børne-oplevelser i Legoland Billund Resort, samt 10% rabat på udvalgte restauranter.

Med dit Be Happy Pass opnår du enten kontant rabat eller får udleveret en gave. Du skal blot fremvise dit Be Happy Pass ved attraktionen eller opgive den Be Happy Pass rabatkode, som er oplyst i fordelskortet, i forbindelse med de oplevelser du booker online.

Book dit ophold

Minimum booking af 2 nætter fra September 2019 til Juni 2020.

Minimum booking af 3 nætter i Juli & August 2020. 

 

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt